Safaritent huren Nederland

Bij Camping Zuidduinen kunt u kamperen tegen de duinen aan. Voor echte strandliefhebbers heeft Camping Zuidduinen de perfecte ligging, want u staat zo op het strand. Het is mogelijk om met uw eigen tent, caravan of camper te komen of u kunt één van de comfortabele huuraccommodaties boeken. Als u op zoek bent naar het echte kampeergevoel maar liever niet uw eigen tent opzet, bevelen wij u de safaritenten aan. Deze zijn compleet ingericht maar geven u toch het echte kampeergevoel.

Huur een safaritent

Stoer, stijlvol en comfortabel... Dat zijn de safaritenten die sinds 2020 op Camping Zuidduinen staan. Er zijn twee verschillende types safaritenten. Komt u met z'n tweeën? Dan is de Safaritent XS perfect voor jullie. Het is een knusse tent met twee heerlijke eenpersoonsbedden. 's Ochtends wordt u wakker met een kop koffie op uw eigen terrasje voor de tent. U kunt natuurlijk zo lang als u wilt in de Safaritent verblijven, maar hij is ook perfect voor trekkers want deze accommodatie is al vanaf 1 nacht te boeken. 

De grotere versie van de safaritent is geschikt voor 4 personen. In deze ruime tent ervaart u het echte kampeergevoel zonder uw eigen tent te hoeven opzetten. Deze safaritent heeft een mooie woonruimte met houten meubels en een ingerichte keuken met 4-pits gastoestel en koelkast. Deze accommodatie is in het laagseizoen vanaf 3 nachten te huur en in het hoogseizoen vanaf 5 nachten te huur.

Voor beide safaritenten geldt dat u gebruikt kunt maken van de sanitaire voorzieningen op de camping. Verder is Camping Zuidduinen autovrij. Per accommodatie is er één parkeerplaats beschikbaar op het parkeerterrein vooraan het park.  

Verblijf in een safaritent met kinderen

De safaritent voor 4 personen is perfect voor gezinnen met kinderen. De safaritent heeft één tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden. Daarnaast heeft Camping Zuidduinen verschillende voorzieningen speciaal voor kinderen. Er is een ruime speeltuin op de camping waar kinderen makkelijk vriendjes en vriendinnetjes kunnen maken. In de speeltuin zijn verschillende speeltoestellen aanwezig waar zij zich heerlijk kunnen vermaken. Zo is er een zandbak, een glijbaan, een evenwichtskoord en nog veel meer. Grotere kinderen kunnen zich uitleven op de Friesche Wei in de duinen. Dit is een open stuk weide in de duinen waar bijvoorbeeld een potje voetbal kan worden gespeeld of je je vlieger op kan laten.

In de zomervakantie is er een leuk animatieprogramma met verschillende activiteiten waar kinderen aan mee kunnen doen! Denk aan knutselen, spelletjes spelen, sporten en speurtochten. Er worden dus genoeg animatie-activiteiten aangeboden zodat uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen.

Glampingvakantie

Het is de nieuwste trend onder vakantiegangers: een glampingvakantie. "Glamping" staat voor "glamorous camping" oftewel luxe kamperen. Zo slaapt u op goede bedden in plaats van een luchtbedje en heeft u een klein keukentje in uw kant-en-klare-tent. Stiekem zijn veel vakantiegangers vooral blij met dat laatste feit: de tent is al kant-en-klaar, dus geen gedoe met tentstokken meer. 

Omdat een glampingvakantie steeds populairder wordt, kunt u bij ons uit maar liefst 3 glampingtenten kiezen:

Vakantie aan de kust

Camping Zuidduinen is prachtig gelegen aan de kust van Katwijk. Vanaf Camping Zuidduinen staat u binnen 5 minuten lopen op het strand. Dit is dus de perfecte camping voor strandliefhebbers! En het strand is natuurlijk elk jaargetijde leuk. In de zomer geniet u in uw zwemkleding van de zon en de rest van het jaar kunt u tijdens een wandeling heerlijk uitwaaien op het strand. Ook is het leuk om een fietstocht langs de kust te maken.

Katwijk en omgeving

Op de camping is veel leuks te doen, maar u wilt natuurlijk ook graag wat van de mooie omgeving zien. In de omgeving van Katwijk is gelukkig genoeg te doen. In Katwijk en Katwijk aan Zee vindt u genoeg leuke attracties en musea. Een bekend voorbeeld is Corpus. In het museum Corpus maakt u een reis door het menselijk lichaam. Adem mee in de longen, loop door het oor, verwonder je in de hersenen en verbaas je over je eigen ingenieuze lichaam. Je leert hoe het menselijk lichaam werkt en hoe belangrijk het is om genoeg te bewegen, verantwoord te eten en gezond te leven.

Verder is de omgeving leuk om te ontdekken op de fiets. Bij de receptie kunt u meerdere fietsroutes halen die vanaf de camping vertrekken bijvoorbeeld richting Scheveningen of Leiden. Ook liggen er meerdere leuke dorpjes op fiets afstand. Als u een dagje wilt shoppen is het centrum van Katwijk aan te raden of bezoek één van de grote steden zoals Leiden, Den Haag of Haarlem.