Camping langs het Kustpad

Het Kustpad is een wandelroute die loopt van Hoek van Holland tot aan Callantsoog. Het is met 213 kilometer een van de langste wandelroutes van Nederland. En hij loopt mooi langs onze camping. Vergeet uw wandelschoenen dus niet: u zult ze nodig hebben!

Dit wilt u niet missen

Wandelen tijdens uw vakantie

Een heerlijke strandwandeling is voor veel mensen een essentieel onderdeel van een vakantie op onze camping. Onze camping met vakantiepark in Katwijk is prachtig gelegen. U staat namelijk in no-time op het strand. Maar, voor de echte wandelliefhebber hebben wij een nog mooiere route die u zeker moet lopen: het strandpad. Deze wandelroute loopt vanaf Hoek van Holland helemaal door tot aan Den Oever. En hij komt langs onze camping. Dus wilt u deze hele wandelroute lopen, of een klein stukje? Reserveer dan een plekje op onze camping.

Trekkersplaats aan het kustpad

Bent u van plan het hele kustpad te wandelen, en zoekt u naar een tijdelijk onderkomen tussen etappes door? Dan is de trekkersplaats op Strandcamping De Zuidduinen wat u zoekt. De trekkersplaats is een kleine kampeerplaats die enkel geschikt is voor tentjes. U kunt deze plek voor maximaal 2 nachten huren, dus hij is ideaal als u op doortocht bent. U hoeft de trekkersplaats niet te reserveren (dit kan zelfs niet). U kunt dus altijd besluiten om gezellig op onze camping te komen staan.

trekkershut aan het kustpad

Kies voor een tentplaats

Bent u op doortocht, maar wilt u net wat langer genieten op onze mooie camping in de duinen? Ga dan voor de tentplaats. De tentplaats is ruimer dan de trekkersplaats, hij beschikt over elektriciteit en u mag er zo lang verblijven als u wilt. Kiest u er dus voor om het strandpad te lopen, en bent u erg gecharmeerd van onze camping? Dan is dit de kampeerplaats voor u!

Overnachten in een accommodatie

Als u geen eigen tent heeft of geen zin heeft om deze mee te moeten nemen, dan bent u bij Strandcamping Zuidduinen natuurlijk ook welkom. Wij verhuren namelijk ook een aantal leuke accommodaties en huurtenten. Onze campinghut is perfect voor als u op doorreis bent. Deze accommodatie voor 4 personen is te huur vanaf 2 nachten.

Als u maar 1 nacht wilt blijven hebben wij de Safaritent XS te huur. Hier kunt u met z'n tweeën genieten van het echt glamping gevoel, dichtbij het strand. Ook de Coco Sweet tent voor 4 personen is al te boeken vanaf 1 nacht. Tijdens uw verblijf in deze knusse verhuurtenten kunt u gebruik maken van de sanitaire voorzieningen op de camping. 

Klik hier om alle accommodaties te bekijken

Strandpad in de duinen

Genieten op het strandpad

Het strandpad legt een prachtige route af van Hoek van Holland in Zuid-Holland tot aan Den Oever in Noord-Holland. Onderweg ziet u de mooiste delen van de Nederlandse kustlijn. Hiervan is een groot deel duingebied. Maar, er zitten ook stukken bos, open blakten en verschillende stukken heidegebied bij. Dit maakt het strandpad zo leuk om te wandelen; u ziet een steeds veranderend kustgebied aan u voorbij trekken.

De strijd tegen het water

Daarnaast krijgt u een heel mooi beeld van de Nederlandse strijd tegen het water. Bij Ter Heijde ziet u bijvoorbeeld hoe dicht het dorp achter de duinen is gebouwd, en daarmee hoe dicht het dorp in zee ligt. Maar ook de polderbouw komt goed in beeld tijdens een wandeling over het strandpad. Zodoende is deze wandeltocht een echte must voor de wandelliefhebber.

Komt u naar onze camping?

Wilt u het Strandpad lopen, en zoekt u nog een camping om te verblijven? Kom dan naar Strandcamping de Zuidduinen, en verblijf op een van de mooiste plekjes van het land. Wilt u op een trekkersplaats verblijven? Dan hoeft u niet te reserveren. Verblijft u op een andere kampeerplaats? Dan kunt u deze via onderstaande button reserveren. En dan hopen wij u binnenkort te mogen ontvangen.

Camping boeken