Camping aan zee in Zuid Holland

Een camping aan zee in Zuid Holland heeft alles wat u zoekt. Prachtige natuur, goede voorzieningen en, bovenal, een makkelijk bereikbaar strand. Vanaf onze camping staat u in no time lekker in de zee. En met een aantal grote Zuid-Hollandse steden op korte afstand kunt u zelfs nog een mooie stedentrip doen tijdens uw vakantie.

Dit wilt u niet missen

Houdt u ook zo van genieten?

In dat geval is onze camping aan zee in Zuid Holland de plek voor u. Onze camping in Zuid-Holland ligt niet alleen in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland, maar ook in de buurt van steden als Den Haag en Rotterdam. Dit maakt dat uw vakantie heel veelzijdig kan zijn. Kijk maar eens mee naar wat u allemaal kunt doen vanaf onze camping aan zee.

Watersport en andere zee-activiteiten

Onze camping ligt in de duinen van Katwijk aan Zee. Dit heeft een aantal voordelen. Allereerst verblijft u midden in de natuur. Hierdoor kunt u uitstekend tot rust komen. Ook biedt een camping in de duinen heel veel mogelijkheden voor een lekkere wandeling. Maar, als u een camping aan zee in Zuid Holland boekt, dan bent u waarschijnlijk meer geïnteresseerd in de zee. En dat komt goed uit.

Nog geen 100 meter lopen

De zee en het strand bevinden zich namelijk op nog geen honderd meter lopen. Dat biedt een aantal voordelen. Allereerst kunt u gemakkelijk met uw surfplank onder de arm naar het strand lopen. Bent u een echte surfer, dan is dit natuurlijk ideaal. Maar ook als u met uw gezin verblijft op onze camping hoeft u zich niet in allerlei bochten te wringen om lekker naar het strand te gaan. Ideaal toch?

Camping aan zee Zuid Holland Surfen

Activiteiten in de zee

In de buurt van onze camping bevindt zich Aquasports Katwijk aan Zee. Dit zeesportcentrum biedt een heel breed scala aan verschillende watersportactiviteiten aan. Zo kunt u hier raften, suppen, beachgames spelen (zoals Beachvolleybal) en, altijd leuk, banaanvaren. Daarnaast zijn er nog verschillende extreme sporten zoals Ribvaren en Powerkiten te doen. Zo is er hier voor iedereen een leuke activiteit te vinden.

Bekijk alle aquasport activiteiten

Rotterdam en Den Haag

Onze camping aan Zee in Zuid Holland heeft nog een groot voordeel. Namelijk dat grote steden als Rotterdam en Den Haag op korte afstand van de camping liggen. Deze steden zijn groot en er is altijd wel iets te beleven. 

Een dagje naar Rotterdam

Bezoek in Rotterdam bijvoorbeeld een van de vele bijzondere plekken. Een bezoek aan Rotterdam betekent bijvoorbeeld dat u in ieder geval naar de Erasmusbrug en de Euromast geweest moet zijn. Daarnaast kent Rotterdam verschillende leuke musea en attracties. Zo raden wij aan in ieder geval naar Museum Boijmans Van Beuningen te gaan. In dit museum ziet u verschillende kunstwerken van uiteenlopende artiesten. Ook kunt u Diergaarde Blijdorp bezoeken. Deze dierentuin in Rotterdam heeft een aantal bijzonder dieren die u kunt zien. 

Een bezoek aan de hofstad

Ook een bezoek aan Den Haag is erg leuk. Den Haag staat natuurlijk bekend als hét politiek hart van Nederland. U ontkomt dan ook niet aan een bezoek aan het binnenhof. Daarnaast kunt u vanuit Den Haag heel snel naar de pier van Scheveningen trekken. 

Verblijf op onze camping aan zee in Zuid Holland

Er is dus genoeg te doen op en rondom onze camping. Daarom is het wel zo fijn dat als u terugkomt op de camping, u lekker bij kunt komen van alle indrukken. Daarom bieden wij verschillende kampeerplaatsen en huuraccommodaties aan, waar u uitstekend tot rust kunt komen.

Kom lekker kamperen

Kiest u voor een van onze kampeerplaatsen, dan kiest u voor een heerlijk plekje midden in de natuur. U kunt bij ons kiezen uit 3 typen kampeerplaats. Er is de standaard kampeerplaats, de comfortplaats en de tentplaats. De standaard kampeerplaats en de tentplaats zijn 70m² groot en beschikken over elektriciteit. De tentplaats is enkel geschikt voor tenten (vandaar de naam). Deze plekken zijn namelijk hoger op een duin gelegen, waardoor u er niet kunt komen met een caravan of vouwwagen. De comfortplaats beschikt over 90m² oppervlakte en heeft iets meer elektriciteit om gebruik van te maken. O ja, er zijn ook trekkersplaatsen te huur voor korte verblijven in een kleine tent.

Boek hier uw kampeerplaats

Huur een accommodatie

Ook kunt u verschillende accommodaties huren op onze camping. We hebben 3 huurtenten waar u uit kunt kiezen, een campinghut en een mooie stacaravan. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien. Hierdoor kunt u hier echt tot rust komen.

Boek hier uw accommodatie

Uitstekende faciliteiten op de camping

Naast leuke activiteiten buiten de camping, kunt u op onze camping gebruik maken van uitstekende faciliteiten. We willen natuurlijk dat het u nergens aan ontbreekt tijdens uw vakantie. Daarom is er op onze camping een winkeltje, een restaurant en uiteraard een receptie aanwezig. De kinderen kunnen lekker spelen in de speeltuin en meedoen aan het animatieprogramma. Nieuwsgierig naar alle faciliteiten? Klik op onderstaande button om een overzicht te zien.

Bekijk de faciliteiten