Ontdek onze prachtige camping aan zee

Strandcamping de Zuidduinen is prachtig gelegen aan de Noordzee. Midden in de duinen zit u op nog geen 150 meter van het strand af. En dat maakt van onze camping dé vakantiebestemming aan zee!

Dit wilt u niet missen

Kom genieten op onze camping aan zee

Stel u eens voor: u komt de tent uitgelopen, rekt u uit en kijkt uit over de prachtige duinen van Zuid-Holland. U kunt in de verte de zee horen klotsen. Dit is hoe elke ochtend kan zijn op onze camping aan zee. Onze camping aan de kust ligt namelijk in de duinen van Zuid-Holland, op nog geen 150 meter van de zee af. En dat maakt van uw vakantie op onze camping een echte strandvakantie! 

Onze camping aan zee

Voordat we het gaan hebben over de voordelen van een vakantie aan zee, gaan we kijken naar de faciliteiten op onze camping. Want het belangrijkste is natuurlijk hoe aangenaam uw verblijf op onze camping is. Onze camping beschikt over een supermarkt, waar u terecht kunt voor lekkere verse broodjes, de ochtendkrant en andere dagelijkse boodschappen. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin op onze camping. In de speeltuin is een mooi speeltoestel aanwezig, net als een zandbak en een evenwichtskoort. De kinderen kunnen hier uren speelplezier beleven.

Speelveldje en animatie

Voor de grotere kinderen is er in de duinen de Friesche Wei te vinden. Dit speelveld, dat zich vlak bij de ingang van de camping bevindt, is dé plek voor een fanatiek potje voetbal met vakantievriendjes. Ook kunt u hier heel goed vliegeren. Vergeet deze dus vooral niet mee te nemen.

Ook wordt er tijdens de schoolvakanties een leuk animatieprogramma georganiseerd. Tijdens de animatie worden de leukste activiteiten gedaan. Zo wordt er geknutseld, gespeeld, gesport en nog veel meer. Onder begeleiding van ons animatieteam zullen de kinderen een geweldige tijd beleven. 

Genieten van de zee

Natuurlijk zijn de faciliteiten op onze camping ideaal. Maar als u verblijft op een camping aan zee, dan wilt u een ding natuurlijk het allerliefste: genieten van de zee. En dat kan uitstekend. Het strand bevindt zich op nog geen 150 meter van onze camping. Hierdoor kunt u op elk moment van de dag gemakkelijk naar het strand en de zee. De zee leent zich voor verschillende leuke watersporten. Maar ook voor de strandgenieter die heerlijk wil relaxen in de zon is er natuurlijk genoeg ruimte. 

Aquasports bij de camping

Vanaf de camping kunt u verschillende aquasports doen. Natuurlijk kunt u gemakkelijk met uw eigen surfplank vanaf de camping naar het strand toe. Maar ook voor overige aquasports zit u op en rondom onze camping goed. Want via Aquasports in Katwijk aan Zee kunt u ontzettend veel leuke aquasporten doen. Zo kunt u Suppen, Megasuppen (voor groepen), bodyboarden en bijvoorbeeld Kayakken. Maar er is nog veel meer mogelijk.

Powerkiten en Beachgames

U kunt ook komen Powerkiten. Ook wel bekend als het stoere broertje van vliegeren. Met een grote Kite vliegt u zo het strand over. Over het strand gesproken: er zijn ook verschillende beachgames te doen via Aquasports in Katwijk. Zo kunt u beachvolleyballen, boogschieten en nog veel meer. Kortom, er is altijd iets leuks te doen op onze camping aan zee.

Camping aan Zee in Katwijk

Kies uw verblijf

Nu u weet dat u zich niet gaat vervelen tijdens uw verblijf, is het tijd om te kijken welk verblijf bij u past. U kunt op onze camping kiezen uit verschillende kampeerplaatsen en huuraccommodaties. Houdt u van kamepren, dan kunt u bij ons kiezen uit drie verschillende kampeerplaatsen en een trekkersplaats. Er is een standaard kampeerplaats, een comfortplaats en een tentplaats. Alle plaatsen zijn ruim (70m² voor de standaard en tentplaats, 90m² voor de comfortplaats) en beschikken over elektriciteit. De tentplaats is enkel geschikt voor tenten, daar deze op een duin ligt en niet bereikbaar is voor andere kampeermiddelen.

Boek uw vakantie

Een accommodatie huren

Ook kunt u bij ons verschillende accommodaties huren. Onze camping beschikt over twee typen safaritent, waarin u heerlijk kunt Glampen. Ook kunt u een Coco Sweet tent huren en een campinghut. Daarnaast kunt u nog kiezen voor een luxe mobile home. 

Huur een luxe accommodatie

Extra voordelig in het voorseizoen

Wilt u extra voordelig op vakantie aan zee? Bekijk dan onze arrangementen eens. Met een arrangement bent u goedkoper uit tijdens bijvoorbeeld Pasen, Hemelvaart en/of Pinksteren, de meivakantie of het hele voorseizoen. 

Onze camping aan zee is ook in het voorjaar erg gezellig. Wat dacht u bijvoorbeeld van kamperen in de meivakantie naast andere gezinnen met kinderen? Of juist een lang weekend weg met Pasen? De hele lente lang kunt u heerlijk uitwaaien bij de zee, ook als het zonnetje niet schijnt. In zee zwemmen met Hemelvaart raden wij u niet aan, maar door de vaak stevige wind kunt u wel heel goed (kite)surfen. Ook het weekend van Pinksteren is erg leuk om aan zee door te brengen. 

Onze arrangementen in het voorseizoen

Meivakantie aan zee?

De meivakantie aan zee doorbrengen, wie wil dat nou niet? Daarom bieden wij u een voordelig meiarrangement aan. Zo kunt u de meivakantie goedkoop aan zee vieren, op steenworp afstand van het strand en de Noordzee. 

Een leuke vakantie in mei beleeft u op strandcamping Zuidduinen. Zo kunt u bij ons fietsen huren om de veelzijdige omgeving te ontdekken. Fietst u door de duinen, over het strand of toch liever over geasfalteerde wegen naar bijvoorbeeld het centrum van Katwijk? Daar kunt u overigens ook goed shoppen. Altijd handig als het onverhoopt een dag regent, wat in mei nog wel eens voorkomt.

Boek ons arrangement voor de meivakantie

Meivakantie aan zee vieren

Bekijk ook dit

Neem gerust contact met ons op

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.