Kom naar onze mooie camping aan het strand

Onze camping bij Leiden heeft iets dat heel veel andere campings niet hebben: het is een camping aan het strand. En dat maakt van onze camping de ideale plek voor een heerlijke, Hollandse strandvakantie!

Onze accommodaties aan het strand

Een heerlijke strandvakantie in Zuid-Holland

Een heerlijke strandvakantie kan ook gewoon in Nederland. U hoort het goed. Geen lange vliegreis naar Spanje, niet naar Bali ook niet naar Zuid-Frankrijk. Maar wel naar Zuid-Holland. Onze camping ligt tegen het strand aan, waardoor u vanaf de camping ideaal kunt genieten van de Hollandse kust. Lange strandwandelingen, heerlijk zwemmen in de zee, vliegeren en natuurlijk watersporten. Dit kan allemaal gemakkelijk vanaf onze camping aan het strand. Maar onze camping heeft nog veel meer te bieden dan enkel strandplezier.

Voorzieningen op onze camping

Onze camping beschikt namelijk over hele goede voorzieningen. Bijvoorbeeld het restaurant, De Zuidwester. In het restaurant kunt u de lekkerste maaltijden eten. Ook kunt u hier terecht voor een hapje en een drankje. Eet u liever bij uw kampeerplaats? Ook dat is mogelijk, met de afhaalservice van het restaurant. Naats een restaurant beschikt onze camping ook over een supermarkt. In de supermarkt kunt u terecht voor verse broodjes, een ochtendkrant en natuurlijk uw dagelijkse boodschappen.

Bekijk alle faciliteiten

Plezier voor de kinderen

Ook kinderen hebben een onvergetelijke tijd op onze camping. Natuurlijk is een vakantie direct aan het strand al ontzettend leuk. Maar willen de kinderen een keer iets anders, dan is het fijn dat ze op de camping plezier kunnen beleven. Daarom is er een leuke speeltuin op de camping aanwezig. Hier kunnen de kids lekker spelen. Ook is er een leuk speelveld, gelegen tussen de duinen. Hier kan een potje voetbal gespeeld worden. Ook is dit een ideale plek om een vlieger op te laten. Naast de speeltuin en het speelveldje is er ook een animatieprogramma in de zomer. Lekker knutselen, spelen, theater maken en noem het maar op. Het animatieteam zorgt er voor dat er elke week weer iets nieuws te doen is.

Camping aan het strand

Het is natuurlijk leuk dat er op de camping zelf iets te doen is. Maar als u verblijft op een camping ana het strand, dan wilt u daar natuurlijk gebruik van maken. En dat kan uitstekend vanaf onze camping. Het strand ligt op nog geen 200 meter lopen vanaf onze camping. U kunt dus gemakkelijk uw surfplank meetillen vanaf onze camping. Ook vliegeren, kitesurfen of windsurfen kunnen heel goed in de zee bij onze camping. 

Ook lessen beschikbaar

Natuurlijk is het heel goed mogelijk dat u wilt watersporten, zonder dat u ervaring heeft. Ook dan is een verblijf op onze camping aan het strand een goede optie. Want vlakbij de camping bevindt zich de kiteschool van Katwijk. De naam zegt het al een beetje: hier kunt u les krijgen in kitesurfen. En ook als beginnen kunt u hier gemakkelijk en snel de fijne kneepjes van het vak leren. 

Ook andere aquasporten mogelijk

Ook zijn er naast kitesurfen nog andere aquasporten mogelijk bij onze camping. Bij Aquasports Katwijk kunt u namelijk verschillende leuke aquasporten doen. Zo kunt u banaanvaren, parasailen, golfsurfen, bodyboarden en nog veel meer. Eigenlijk kunnen we wel stellen dat u elke aquasport hier kunt doen. Zo komt u met avontuurlijke verhalen thuis vanaf onze camping aan het strand.

Camping aan het strand

Kies uw plekje op de camping

Om ten volle te genieten van het strand en de camping, kunt u op onze camping kiezen uit verschillende kampeerplaatsen en accommodaties. Zo kunt u uw vakantie precies op uw manier op onze camping doorbrengen. De camping beschikt over vier kampeerplaatsen: de standaard kampeerplaats, de comfortplaats, de tentplaats en de trekkersplaats. Al deze kampeerplaatsen hebben hun eigen voordelen. Zo is de standaardplaats ruim en beschikt hij over elektriciteit. De tentplaats is wat hoger gelegen, waardoor u een mooi uitzicht heeft. De comfortplaats beschikt naast elektriciteit ook over water toe- en afvoer en een kabel-tv aansluiting. En de trekkersplaats is dankzij zijn prijs ideaal voor korte verblijven. 

Verblijf in een mooie accommodatie

U kunt er ook voor kiezen om in een van onze mooie huuraccommodaties te verblijven. We hebben een aantal luxe huurtenten, een campinghut en een stacaravan. En al deze accommodaties hebben een ding gemeen: ze bieden u alle mogelijke comfort tijdens uw vakantie. Zo kunt u heerlijk tot rust komen op onze camping aan het strand.

Een glampingvakantie aan zee

Kiest u bijvoorbeeld voor de Safaritent of de Safaritent XS, dan kiest u voor een echte Glampingvakantie aan zee. De safaritenten zijn in 2020 geplaatst, en dus nog heel nieuw. In de tenten is een keukentje aanwezig en een woonruimte met houten meubels. De safaritent biedt een heerlijke kampeervakantie, zonder het gedoe van een tent opzetten. Laat het relaxen maar beginnen! Ook kunt u een Coco-Sweet tent huren op onze camping. Dit is, net als de safaritenten, een luxe huurtent. En ook deze tent is volledig ingericht voor uw gemak.

Boek nu uw vakantie aan zee

Dit wilt u niet missen

Neem gerust contact met ons op

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.